FAQ

Algemeen

Op onze site zijn naast de downloads en afdrukken nog een beperkt aantal geschenkopties beschikbaar. Bekijk zeker ook de opties om een foto te laten bewerken of om een fotoboek of kalender te laten ontwerpen. Indien je de foto download kan je er natuurlijk ook zelf mee aan de slag…

Alle foto’s worden georganiseerd in albums per jaar en vervolgens in mappen per reeks en/of wedstrijd, dat levert soms heel wat foto’s op waar je door moet bladeren. Gelukkig kan je in vele gevallen ook zoeken op naam van gymnast of club! Indien beschikbaar staat bovenaan het album een zoekbalk waarbij je binnen dat album kan zoeken naar foto’s van specifieke gymnasten of een club.

Ik maak met heel veel plezier fotoreportages en het is leuk als foto’s worden gedeeld volgens de regels maar uiteindelijk moeten en ook wel inkomsten komen, het gebruikte materiaal komt er niet zonder investeringen en de tijd om alle beelden te verwerken is vaak een veelvoud van de tijd die we besteden tijdens de shoot! Door te werken met een logo en/of watermerk promoten en beschermen we ons werk en hopen we uiteindelijk dat je ervoor kiest om de mooiste foto’s te bestellen zonder het logo en watermerk.

Ze worden zelden gelezen maar ze zijn er wel degelijk: regeltjes! Alle foto’s die beschikbaar zijn op de site en op onze sociale media kan je niet zomaar voor alle doeleinden gaan gebruiken! Auteursrecht… weet je wel?

We verkopen trouwens geen foto’s maar licenties, dat klinkt allemaal nogal technisch maar geen zorgen we houden het simpel. Je kan de foto downloaden voor persoonlijk gebruik of voor editoriaal gebruik, zijnde publicatie bij (nieuws)artikels. In de licentievoorwaarden die je bij elke download krijgt staat heel duidelijk en kort samengevat wat mag en wat niet mag. We hopen dat iedereen deze regels respecteert! Contacteer ons in geval van twijfel.

Betaling

We ondersteunen betalingen via overschrijving en online betalingen via ondermeer bancontact en creditcard via onze partner Mollie. Wie kiest voor online betalen krijgt bij het bestellen van downloads onmiddellijk een link naar de bestanden, wie via overschrijving werkt krijgt de link zodra we de betaling hebben ontvangen.

Ben je niet zo handig met al die winkelmandjes toestanden, geen nood we kunnen je ook verder helpen zonder! Stuur me een berichtje en stel je vraag en we bekijken hoe we een oplossing vinden!

Op sommige producten voorzien we een volumekorting, bekijk de details bij de diverse formaten!
Voor sommige wedstrijden kan je een all-in photo pack vooraf reserveren en krijg je 10% korting.
Koop je meerdere photo packs in eenzelfde seizoen (van dezelfde oefeningen) krijg je eveneens 10% korting.

Daarnaast voorzien we nu en dan speciale acties, volg onze sociale media en vroeg of laat zie je ongetwijfeld een kortingcode verschijnen. Ook op wedstrijden zullen we nu en dan speciale codes uitdelen voor extra korting, kijk uit voor flyers en wees snel want deze zullen altijd beperkt zijn in tijd!

Downloads

Onze website is geoptimaliseerd om foto’s te downloaden, u ontvangt de foto’s na ontvangst van de betaling en kan ze daarna gebruiken volgens de vooropgestelde regels. Heb je graag iets tastbaar dan helpen we je graag veder en zorgen wij voor de nodige afdrukken op fotopapier, canvas of andere. Bovendien voeren we wanneer u kiest voor een afdruk een extra kwaliteitscontrole uit alvorens we de foto doorsturen naar het printlabo. Afdrukken worden meestal binnen de week verzonden na ontvangst van betaling.

Voortaan kan je op de site de beelden nog slechts in twee resoluties downloaden: de webresolutie (lage resolutie) en hoge resolutie. We besparen je de technische details en houden het simpel: de webresolutie is voor (verkleinde) weergave op schermen zoals voor op een website of sociale media. De hoge resolutie zijn schermvullend en kunnen zonder verlies aan kwaliteit gebruikt worden voor afdrukken tot 40x60cm, in sommige gevallen zelfs hoger.

Levering

Voor downloads ontvangt u (bij online betaling) en na validatie (in de meeste gevallen binnen de 24u) de link naar de bestelde bestanden. Voor fotoprints moet u 5 tot 10 werkdagen geduld hebben. Bestellingen moeten in dat geval manueel door ons manueel verwerkt en doorgestuurd worden.

Load More