Acrofoto Fotoboek

Op zoek naar het ultieme aandenken van een acrogym seizoen? Bestel dan een fotoboek van acrofoto.be!
Naast de downloads, afdrukken en bewerkingen kunnen heel wat teams nu ook een fotoboek bestellen met de beste afbeeldingen van het seizoen verzameld in een klein of groter album.

Voor wie?

Om een boek samen te stellen zijn naargelang het gekozen fotoboek minstens 18 (klein formaat) of 32 (groot formaat) foto’s vereist van een duo of groep. Kijk dus bij eventuele interesse zeker na of je voldoende foto’s kan terugvinden op onze site. Voor gymnasten uit de A reeks die minstens twee oefeningen brachten zal een groot formaat in de meeste gevallen geen probleem zijn, voor de andere gymasten kijken we graag na wat de mogelijkheden zijn!

Hoe werkt het?

Contacteer ons via het formulier onderaan en geef de naam door van de teamleden en de club, dan kijk ik of we voldoende foto’s hebben om een album samen te stellen. Is dat het geval dan bespreken we vooraf even je wensen (je kan eventuele favoriete foto’s die je absoluut in het boek wenst vermelden) en maken we een voorbeeldweergave. Ben je tevreden met het ontwerp dan ontvang je een bestelbevestiging en laten we het boek in één of meer exemplaren afdrukken.

Voorwaarden

Fotoboek 13×20 cm, staand, met foto op softcover:
€2,90 per pagina, met een minimum van 20 pagina’s (basisprijs: €58,00)
Niet meer beschikbaar bij onze leverancier!

Fotoboek 15×21 cm, staand, met foto op hardcover:
€3,20 per pagina, met een minimum van 26 pagina’s (basisprijs: €83,20)

Fotoboek 21x28cm, staand, met foto op hardcover:
€3,80 per pagina, met een minimum van 26 pagina’s (basisprijs: €98,80)

Verzendkosten: €5

Kortingen:

Wil je graag een tweede of derde kopie van je fotoboek voor je teamgenoot of familie, dan krijg je een mooie korting!

  • Een tweede (identieke) foto album: -25%
  • Een derde of meer (identieke) foto album: -50%

Tip: probeer je teamgenoten ook warm te maken voor een mooi aandenken en koop zo als groep vb. 3 fotoboeken op 13x20cm voor €43,50 per stuk!

Opties:

  • Glanzende afwerking: + €5  per boek
  • Gewatteerde cover:  de cover bestaat uit een 3 mm gewatteerde laag en geeft het fotoboek een extra touch: + €5 per boek
  • Zonder logo en barcode: we plaatsen geen (bescheiden) logo van acrofoto op de achterkant en laten de (eveneens bescheiden) barcode weg van de lerverancier, zie onderstaande afbeelding: + €10 per boek

Op alle opties zijn geen kortingen van toepassing!

Aanvraagformulier:

Gewenste opties
glans afwerkinggewatteerde coverzonder logo en barcode

Door dit formulier te gebruiken ga ik akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en bewaard door Christian Degroote Photography.

Dit formulier en deze site zijn beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en servicevoorwaarden zijn van toepassing.


Levertermijn:

Hou bij bestellingen rekening met een levertermijn van minimum een 3-tal weken, bij een reservatie kunnen we je een duidelijker zicht geven op de levertermijn!